Jeffrey's Bay  
 
Er is flash nodig om dit filmpje te bekijken (download kan via deze link) Sluiten
Het weer in

Toegevoegd foto's

Jongerencafe - De East Coast
Login

Recent toegevoegd.....

maandag 23 oktober 2017 - Top 2000 Quiz Avond - door : East Coast


Top 2000 Quiz Avond

In navolging op de legendarische Top 2000 organiseren we een Top 2000 Quiz avond op vrijdag 29 decemeber 2017! Weet je alles over artiesten en nummers uit de Top 2000? Of ben je fantastisch publiek? Je bent van harte uitgenodigd voor deze muzikale avond onder genot van een hapje en een drankje. Locatie is Top 2000-café De East Coast. Vanaf 20.00u ben je welkom, om 20.30u starten we met de quiz. Toegang is gratis en voor alle leeftijden.

Reacties :

Reactie toevoegen >>>

maandag 23 oktober 2017 - Oktoberfeest 2.0 - door : Theo


Een gezellige avond voor Jong en Oud in de Familie Zaak / East Coast. Dit met elkaar, buren, vrienden en familie. Gewoon gezellig vanaf 20.00 uur.

Reacties :

Reactie toevoegen >>>


Onze vrienden op facebook....


April
Zondag 29 April 13:00
Mei
Zondag 13 Mei 13:00

Onze mail ontvangen.....

E-Mail adres
Toevoegen aan lijst
" width="175" height="133">

Locate us as:
 
     
  Het resultaat:  
 
 
     
  Recent toegevoegde blogs  
 
zondag 15 juli
Groeten uit Jeffrey's Bay
zaterdag 14 juli
Vandaag is het zover
woensdag 18 juli
Eindelijk een update! We zijn echt aan het werk!
donderdag 19 juli
donderdag 19 juli
vrijdag 20 juli
Padcafe...eindelijk de onthulling
vrijdag 20 juli
Een nieuwe dag in jeffreys bay
zaterdag 21 juli
flexibiliteit is een must!
zondag 22 juli
swingen in de kerk
woensdag 25 juli
Addo Elephant National Park
vrijdag 27 juli
Djembeeles en polonaise
zondag 29 juli
Weekend 28 en 29 juli National Park, Bungyjumpen?, Afrikaanse kerkdienst en een Worshipfestival!
zondag 05 augustus
weer veilig thuis
 
     
  zondag 29 juli : Weekend 28 en 29 juli National Park, Bungyjumpen?, Afrikaanse kerkdienst en een Worshipfestival!  
 
Het was het met het weekend wel zeg.. Vol goede plannen begonnen we afgelopen zaterdag.

Zoals jullie hebben kunnen lezen was het plan om naar het National Park Tsitsikamma te gaan en te gaan bungyjumpen.
Vol goede moeten zijn we daarom zaterdagochtend vroeg vertrokken, eerst in de richting van het Tsitsikamma. Het plan was om daar een zogenaamde tree-slide te gaan doen, wat inhoudt dat je al tokkelend hoog boven de grond van boom naar boom gaat. Een erg leuk idee en we hadden er allemaal heel erg veel zin in. Echter na ongeveer uur rijden maakte de bus een wel heel rare beweging, wat de chauffeur op enkele boze blikken kwam te staan. Niks bleek meer onterecht, het bleek dat we een klapband hadden en dat de chauffeur ons ondanks dat keurig op de weg gehouden had. Bij het eerste tankstation zijn we gestopt om de schade te bekijken. De band was volledig kapot en moest dus vervangen worden. Echter was het reservewiel ook niet meer 100 %... Het vinden van een busband is een avontuur opzich zo is gebleken..
Met een slakkengangetje zijn we met de reserveband doorgereden naar de Tree-slide die 5 km rijden van het tankstation was. Daar aangekomen overlegd met een zeer behulpzame bedrijfleidster. Zij heeft n van haar mannen op pad gestuurd om een busband te regelen. Dat bleek uren te duren. Het bungyjumpen was, helaas, voor de tweede keer niet gelukt... Wie weet komt er nog een derde poging..

Het tree-sliden zelf was erg leuk, iedereen heeft erg veel plezier gehad, ondanks dat we aardig lang geduld moesten hebben voordat we aan de beurt waren.

Nadat iedereen terug was van het tree-sliden, we gingen in groepjes van 8, met steeds ongeveer een half uur tussen de groepjes, was de busband vervangen, zat het goede wiel er weer onder en konden we beginnen aan een veilige terugreis.
\\\'s Avonds hebben we deze spannende dag afgesloten in een restaurantje in Jeffrey\\\'s Bay, samen met de chauffeur en zijn vrouw.

Zondagochtend is er een kerkdienst in Port Elizabeht, ongeveer een uur rijden vanuit Jeffrey\\\'s Bay. Het plan was om om 07.00 te vertrekken. Erg vroeg voor iedereen die mee wilde (toch 16 van de 20 die graag meegingen). Echter om 07.15 nog geen bus. Bellen met de chauffeur dan maar, er bleek te zijn ingebroken in de bus, de zijruit bij de passagiersstoel naast de bestuurder volledig kapot. Na het glas opgeruimd te hebben en een stuk karton geplaatst te hebben dan toch maar de anderen ophalen en richting Port Elizabeth. Slechts 5 minuten kwamen we te laat. Blij dat we toch gegaan zijn want het was een prachtige dienst, heel erg indrukwekkend.

De terugweg verliep helaas minder vlekkeloos. Opnieuw een lekke band, wat resulteerde in een stop bij een tankstation. En lichtpuntje, na een dienst van ruim 3 uur was het inmiddels middag, en naast het tankstation was een Mac waar velen dankbaar gebruik van gemaakt hebben!
Het leek maar niet te lukken om het probleem te vinden. De uiteindelijke conclusie moest worden dat iemand de banden leeg heeft laten lopen.. Erg vervelend. Slechts n band bleek echt lek te zijn en op 3 van de 4 achterbanden (achter aan beide kanten twee wielen naast elkaar) zijn we op een heel laag tempo naar J-Bay terug gereden. Ondanks dat we te laat waren voor het begin van het worship festival hebben we toch genoten!

Het was weer een spannende maar mooie dag, hier in het prachtige Zuid Afrika. Morgen weer aan het werk, heerlijk rustgevend!

Tot snel!
 
     
  Reacties :  
 
Dick Karssen - zaterdag 04 augustus 10:08
vertrek Kaapstad
volgens de vlucht info is de retourvlucht vertrokken om 19:24 uur. Schema was 19:00.

Wij wensen jullie een goede reis en behouden aankomst.

Dick en Adrianne
 
 
Ineke en Henk - donderdag 02 augustus 10:08
BEMOEDIGING
Hallo jongelui.
Zojuist mail gelezen van Carolien, waarin ze schrijft dat jullie vanmiddag naar Kaapstad gaan. Dus het begin van de terugreis. Dank voor jullie inzet en mooie werk en niet in de laatste plaats de liefde die jullie gegeven hebben in JB. Het afscheid zal niet makkelijk zijn. Ook daarin leven we mee.
Geniet van het mooie, dat jullie nog te zien krijgen en een goede reis en een behouden aankomst toege-wenst. Graag tot ziens op Schiphol. God bless you. Ineke en Henk, (ouders van Carolien).
 
 
dick karssen - woensdag 01 augustus 01:08
meeleven
Hoi team daar,

Gaaf zeg die foto's. Je bent er haast ter plekke bij. Volgens mij willen jullie nog wel even blijven.

Doeg,
dick, vader Timon
 
 
Natasja - dinsdag 31 juli 09:07
Holadiejee - treegliden
Leuk die nieuwe foto's. Ze geven een goed beeld van jullie avonturen daar. Nog 1 week te gaan, Ga ervoor !
 
 
Henry en Myriam (ouders S - maandag 30 juli 10:07
Lekke banden, Tree-sliden en Whorshippen
Hallo allemaal,

Wat een dag zeg! Zo zie je maar dat het daar bij jullie niet zo op rolletjes loopt als bij ons. Lekke banden kennen we bijna niet meer en zoo vroeg hoeven we niet op te staan om een mooie kerkdienst bij te kunnen wonen.

Bovendien hebben wij geen lekke band nodig om bij de Mac te geraken (kan ook zo h Thijs?).

Gelukkig hebben jullie je nog even als Tarzan en Jane kunnen voelen.

We volgen jullie op de voet en leven heel erg mee.

We zijn benieuwd of jullie nog aan een draad naar beneden gaan slingeren. Houd ons a.u.b. op de hoogte.

Hele fijne gewone werkweek.