Jeffrey's Bay  
  Het weer in

Toegevoegd foto's

Jongerencafe - De East Coast
Login

Recent toegevoegd.....

maandag 23 oktober 2017 - Top 2000 Quiz Avond - door : East Coast


Top 2000 Quiz Avond

In navolging op de legendarische Top 2000 organiseren we een Top 2000 Quiz avond op vrijdag 29 decemeber 2017! Weet je alles over artiesten en nummers uit de Top 2000? Of ben je fantastisch publiek? Je bent van harte uitgenodigd voor deze muzikale avond onder genot van een hapje en een drankje. Locatie is Top 2000-café De East Coast. Vanaf 20.00u ben je welkom, om 20.30u starten we met de quiz. Toegang is gratis en voor alle leeftijden.

Reacties :

Reactie toevoegen >>>

maandag 23 oktober 2017 - Oktoberfeest 2.0 - door : Theo


Een gezellige avond voor Jong en Oud in de Familie Zaak / East Coast. Dit met elkaar, buren, vrienden en familie. Gewoon gezellig vanaf 20.00 uur.

Reacties :

Reactie toevoegen >>>


Onze vrienden op facebook....


April
Zondag 29 April 13:00
Mei
Zondag 13 Mei 13:00

Onze mail ontvangen.....

E-Mail adres
Toevoegen aan lijst
" width="175" height="133">

Locate us as:
 
     
  Het resultaat:  
 
 
     
  Recent toegevoegde blogs  
 
zondag 15 juli
Groeten uit Jeffrey's Bay
zaterdag 14 juli
Vandaag is het zover
woensdag 18 juli
Eindelijk een update! We zijn echt aan het werk!
donderdag 19 juli
donderdag 19 juli
vrijdag 20 juli
Padcafe...eindelijk de onthulling
vrijdag 20 juli
Een nieuwe dag in jeffreys bay
zaterdag 21 juli
flexibiliteit is een must!
zondag 22 juli
swingen in de kerk
woensdag 25 juli
Addo Elephant National Park
vrijdag 27 juli
Djembeeles en polonaise
zondag 29 juli
Weekend 28 en 29 juli National Park, Bungyjumpen?, Afrikaanse kerkdienst en een Worshipfestival!
zondag 05 augustus
weer veilig thuis
 
     
  vrijdag 27 juli : Djembeeles en polonaise  
 
Gisteren aan het werk geweest. Er was weer een huisje in de sloppenwijk te schilderen, kinderwerk en natuurlijk het huisje van oma kon verder worden opgeknapt.

In de lunchpauze kwamen er twee mannen langs met enorm veel djembees. We kregen een workshop, waarin we een aantal basis klappen leerden. Erg leuk! Veel Afrikaanse kinderen kwamen natuurlijk op het geluid af en speelden mee. We konden daarna de djembees kopen en ook nog beschilderde doeken. Van klussen kwam die middag weinig meer terecht...

's Avonds waren we weer uitgenodigd in het communitycenter voor een worshipavond. Het thema was misbruik: dat mannen en vrouwen elkaar niet mogen misbruiken, maar de taak die zij van God hebben gekregen moeten uitvoeren. Een heel bijzondere dienst, met zeker aanwezigheid van de Heilige geest, veel zingen natuurlijk en dansen (en ja, we hebben dus echt de polonaise gedanst!!! Marten: ideetje voor in de OK?) Heel bijzonder allemaal en heel aangrijpend en soms zelfs emotioneel.

Gisteren uiteraard ook de verjaardag van marijn gevierd, hij werd 19! We hebben hem met z'n alle wakker gezongen, en natuurlijk waren er slingers en ballonnen. 's avond na de worshipavond kregen we taart en Marijn zijn cadeau: morgen 12.00u bij het communitycenter...

Nog even een verrassing dus. Maar vandaag was het zover...het cadeau van Marijn was een rijles! Volgens mij vond hij het leuk...hij was helemaal aan het springen!

Maar is het plan om richting Tsitsikamma te gaan en te bungyjumpen (poging 2), maar het is nog niet zeker. Het weer is nl stormachtig...we zien het wel weer...alles op z'n Afrikaans...
 
     
  Reacties :  
 
Endrieja - zaterdag 28 juli 09:07
Oehoe..
...ik ben boemtrots op iedereen daar! Ik bid voor jullie, en volg alles op de voet :) kon dat maar he? LIeve apen, geniet er allemaal van en tot ziens...knuffels...etc.

Dreigh
 
 
decisseetjes - zaterdag 28 juli 11:07
Alle goeds!
Lieve mensen,
Topleuk om een beetje in Z A met jullie mee te kunnen kijken via jullie weblog! Via de verhalen en prachtige fotoos! Jullie hebben de echte Pumba en Timon in het wildpark gezien!
Hoe gaat het met de grote en kleine Zuid Afrikaanse mensen in jullie omgeving? Laten jullie ons de djembeh ritmes horen ?
Marijn, nog van harte en alle goeds voor iedereen!
groeten Daniel, Jozian, Ciss, Isabel